În detaliu

Un apartament de familie situat într-o fostă școală

Un apartament de familie situat într-o fostă școală

Cu sediul în Amsterdam, studioul de arhitectură Standard Studio i-a fost încredințat designul unui apartament neobișnuit. Locuințele sunt într-adevăr parte a proiectului de reabilitare a unei școli vechi de 100 de ani din centrul orașului. Clădirea a fost transformată în 10 apartamente pentru familii tinere cu planuri și materiale diferite în funcție de nevoile și dorințele noilor locuitori. Vizitați în imagini cu realizarea Standard Studio.

Un living spațios


Studiou standard Sălile de clasă de la etaj au fost transformate pentru a obține camera de zi care oferă apoi un volum frumos care permite instalarea livingului, a mesei, a bucătăriei, dar și a spațiului pentru joc și relaxare, în special datorită unui înălțimea semnificativă a plafonului.

Deschideri frumoase, spații demarcate


Standard Studio Camera de zi are deschideri mari care permit o bună luminozitate accentuată de alegerea albului pentru suprafața peretelui și a betonului foarte clar pe podea, care amintește de vechea utilizare a clădirii. Ferestrele permit, de asemenea, delimitarea spațiilor prin împărțirea vizuală a camerei în două datorită ușii de sticlă. Mobilierul este apoi folosit pentru a accentua această separare.

O bucătărie jucăușă


Standard Studio În amintirea trecutului clădirii, arhitecții și-au imaginat o bucătărie jucăușă unde depozitele se bazează pe placa grafică și amintesc jocurile de construcție ale copiilor cu diferite module instalate pe o bază de lemn. Rezultatul este cald, oferind în același timp un design simplu și funcțional.

Mobilier simplu


Studiou standard Mobilierul din sufragerie preia pur și simplu principiul cutiei de lemn care se găsește în bucătărie pentru a crea un dulap scăzut și spațiu de depozitare, în special pentru lemn. Chiar și soba pe lemne este îmbunătățită de acest tip de structură care îi conferă o nouă dimensiune.

O scară sublimată


Standard Studio Nu numai că scara păstrează spiritul școlar al clădirii datorită designului metalic, dar este îmbunătățită și de o structură din lemn care se întinde sub ea și oferă o zonă de joacă pentru copii prin crearea unui scaun de bancă și cutii de depozitare pentru jucării. Clever.

O înălțime sub tavan exploatată


Studiou standard Pentru a profita de tavanele înalte tipice școlii vechi, arhitecții au creat un mezanin deasupra livingului pentru a găzdui un birou intim și confortabil, care beneficiază de lumina frumoasă a camerei. Biroul este în linie cu restul mobilierului cu o structură de cutii.

Camere în camera personalului


Studiou standard Dacă camera de zi ocupă sălile de clasă vechi, zona de dormit a apartamentului recuperează camerele profesorilor care oferă cât mai multă lumină și spațiu sub tavan. Lemnul deschis rămâne orientarea de proiectare într-un decor alb plăcut.

Un mezanin și în dormitor


Standard Studio Camera părinților este dotată și cu un mezanin, pentru a optimiza spațiul, dar și pentru a coborî tavanul deasupra patului și a crea un spațiu mai intim.

O cameră practică pentru copii


Studiou standard Pentru copii, designul este realizat și mai practic, cu mobilier integrat direct în cameră. Rafturile de depozitare sunt instalate complet cu tavanul și un birou / raft rulează de-a lungul peretelui pentru a crea un mobilier multifuncțional. Mai multe informații: standardstudio.nl