Scurt

O casă ultra-designă între pământ și mare

O casă ultra-designă între pământ și mare

Studioul de arhitectură Cadaval și Solà-Morales și-au imaginat o casă care ar fi întoarsă în totalitate spre splendida priveliște oferită de șantier. Situată la granița dintre Franța și Spațiu, foarte grafica Sunflower House este instalată pe marginea stâncilor pentru a face față mării și a oferi locuitorilor un decor excepțional. Vizitați o casă cu o structură îndrăzneață.

Camera de zi ca o cameră centrală


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Din exterior, înțelegem deja că casa va fi împărțită în diferite unități pentru a diferenția spațiile, păstrând o suprafață complet deschisă pentru a profita de lumină. Atunci sufrageria devine inima casei cu un spațiu central din care pleacă unitățile. Materialele sunt brute pentru a satisface designul grafic al casei, iar mobilierul modern încălzește întregul cu piele, de exemplu.

Avansări spre mare


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Din sufragerie, fiecare unitate mică constituie un spațiu diferit. Camera de zi beneficiază astfel de o vedere panoramică a mării, cu o deschidere pe toate unitățile fațadei. Un cadru de vis și o problemă de iluminare perfect controlată.

O sală de mese cu vedere


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Sala de mese are loc, de exemplu, într-una dintre aceste unități, care nu sunt altele decât proiecțiile fațadei. Impresia este apoi să vă așezați deasupra mării pentru o masă cu o priveliște uluitoare.

Un salon deschis spre orizont


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Într-un alt modul, studioul de arhitectură a așezat fotolii inspirate de designul mobilierului exterior pentru a da senzația de a fi afară fără a ieși din casă. Profităm de priveliștea superbă și de schimbarea culorilor, în timp ce suntem protejați de tramvai în zilele în care vântul bate mai mult de 180 km / h.

O scară de design ca verigă


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Între parter și primul etaj, spațiile nu sunt complet închise, din nou pentru a profita la maximum de lumina naturală din întreaga casă. De asemenea, pentru a face legătura între aceste două spații deschise, arhitecții au pariat pe o scară sculptură care îmbracă volumul casei. Curat, se integrează oferind o valoare adăugată decorativă.

Spații de circulație deschise


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Nu se pune problema să nu vă bucurați de priveliște în timp ce călătoriți prin casă! Chiar și holurile se deschid la exterior și la interior pentru a maximiza lumina și a oferi o casă îndrăzneață. Prin urmare, arhitecții pariază pe sticlă pentru balustradă, pentru a oferi design și practic.

Dormiți lângă mare


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Dormitorul a fost amenajat într-o unitate, astfel încât să fie orientată spre mare, așadar patul este instalat cu vedere spre o trezire cerească, iar restul camerei include mobilier discret pentru lasa ochiul sa se concentreze asupra frumusetii peisajului.

O terasă pentru relaxare


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Și atunci când nu există vânt, proprietarii se pot bucura de o zonă în aer liber, cu vedere la mare și oferind o vedere asupra stâncilor tipice regiunii. O casă ultra design într-un cadru natural, un contrast spectaculos.

O piscină privată cu marea


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Punctul culminant al spectacolului acestei case: piscina infinită care oferă o priveliște uluitoare și vă permite să vă îmbătați ochii cu marea fără a vă părăsi acasă. Mai multe informații: www.ca-so.com