Scurt

O vilă de vis pentru o vacanță sub soarele Carqueiranne

O vilă de vis pentru o vacanță sub soarele Carqueiranne

În Carqueiranne, în Var, am căzut literalmente pentru această nouă vilă de 160m2 cu piscină. Realizată de arhitectul Frédérique Pyra, această construcție amestecă arhitectură brută, design și modernitate, fără a denatura peisajul din jur. Cu, ca bonus, o priveliște uluitoare asupra Mediteranei ... Accesați sediul.

O vilă în care locuiți afară


Pierre Jean Verger Resolut contemporană, această vilă are o fațadă lungă la sud, complet vitrată. De asemenea, are o terasă cu gratar din lemn. Dispus deasupra golului, acesta din urmă creează un efect de sunbre pentru nivelul inferior.

O bucătărie-zonă de luat masa deschisă la exterior


Pierre Jean Verger Deschis pe piscină și pe terasă, zona de bucătărie-sufragerie oferă un decor și un aspect cu linii curate, cu, ca piesă centrală, un plan de lucru în insulă, pe toată lungimea, ideal pentru delimitarea diferite spații de locuit.

Volume mari, scăldate în lumină


Pierre Jean Verger Încă la etaj, sufrageria este scăldată în lumină, datorită ferestrelor mari de golf, cu vedere la mare.

O vilă pe două niveluri


Pierre Jean Verger Pentru a delimita cele două niveluri ale vilei, a fost amenajată o terasă cu gratar din lemn pe console de inox. Suspendat în vid, este înfrumusețat cu balustrade - cabluri și plase - toate din oțel inoxidabil.

În mod ideal, camerele cu vedere spre sud


Pierre Jean Verger La parter, camerele sunt de asemenea orientate spre sud și au vedere spre mare. Notă: nivelul scăzut al casei a fost creat prin săparea unui restanque - cuvânt provențal pentru un zid de piatră uscată. susținerea unei culturi de terasă - deja existentă.

Pardoseli contemporane din beton cerat


Pierre Jean Verger În interior, toate etajele, scara care duce la primul etaj și baia au fost realizate într-un material ultra modern: beton cerat.

Conservarea vegetației înconjurătoare


Pierre Jean Verger Pentru a păstra natura înconjurătoare, în timp ce integrarea ei devine mai armonioasă, vila este camuflată în spatele restanțelor în pietre existente și restaurate.

Un acoperiș verde de terasă


Pierre Jean Verger Deasupra casei, acoperișul terasei a fost plantat, consolidându-și în continuare integrarea în natura existentă.

O vilă situată ideal


Pierre Jean Verger Fațada nordică a vilei fiind în întregime îngropată sub pământ, prin urmare, nu este vizibilă de pe calea de acces situată deasupra, iar vederea mării asupra vilelor din jur este păstrată. Ca bonus: accesul direct la plajă a fost creat în partea de jos a parcelei.


Video: Monica Tatoiu, vacanță de vis în Sardinia: Am închiriat o vilă doar pentru noi (Ianuarie 2022).